De tre salmejazzmusikere: Niels Villadsen (bas), Kent Lykke (piano), Sten Lerche (elektronblæser)

SALMEJAZZ

Vi spiller gamle og nye salmer og sange og jazzer dem lidt op.

Koncert Løgsted kirke 6/2-2020

Festgudstjeneste Farsø kirke 15/8-2021

Julekoncert Skivum Kirke 8/12-2021

Kanaljazz Løgstør Kirke 27/7-2022

Musikgudstjeneste Karmelkirken Aalborg 4/9-2022

Høstgudstjeneste Blære Kirke 18/9-2022

Danmarks Lærerforening 6/11-2022

90 års fødselsdagsfest, Raunstrup 25.2.2023

90 års fødselsdagsfest, Aars 25.3.2023

Sangaften/salmejazz i Hans Egedes Kirke, Aalborg 18.4.2023

Koncert Rebild Efterskole 7.7.2023

Koncert Ulstrup Kirke, Hornum den 12.10.23


Igennem mange år har Niels Villadsen og Kent Lykke spillet sammen.De begyndte i starten af 90’erne, med gospelmusik . Dette var både i Aalborg Gospelchoir, og senere i Sæby Gospel Choir. På samme tid gav de flere og flere koncerter med den store passion, som var “SalmeJazz”. De spillede i fyldte kirker igennem en del år til Kulturnatten i Aalborg, med op til to koncerter pr aften. De gav ligeledes koncerter i juletiden, hvor det var julesangene som nænsomt blev jazzificeret med klaver og bas.

De fandt senere sammen med 3 andre fantastiske gutter: Sten Lerche, Karsten Hjort og Jesper Sørensen, for at danne “JaDa”, som var en kvintet, der spillede det jazz, som vi kunne li’ og hvor vi bl.a. tog udgangspunkt i de fantastiske svenske folkesange, som vi satte vores eget jazzede præg på. Det blev til mange koncerter rundt om i Jylland, og specielt Livø Jazzfestival blev stedet, hvor vi “shinede” …. Det var en fantastisk tid……

Men tiden går, og nu er vi sammen igen efter en del års pause – altså Sten, Niels og Kent…. Glæden ved sammenspillet og humøret er ikke blevet mindre i tiden som er gået, og vi er glade for, at vi igen har fundet melodien.

Vi elsker at spille for andre, og vi glæder os over, når vi ser publikum stå eller sidde og vippe lidt med foden og smile til sidemanden, ægtefællen, kæresten eller andre, som tegn på, at den her musik, den har de hørt før, og den vækker minder og skaber associationer.

Vi brænder for salmejazz’en. Vi brænder for de fantastiske danske og udenlandske salmer som igennem mange hundrede år har vist at have en bæredygtig musikalsk sammensætning, som gør at de stadig er lige aktuelle at lytte til. Vi elsker at tage salmerne under et kyndigt jazzificeret, blødt musikalsk håndelag, og spille dem på en sådan måde, at respekten for komponistens håndværk er til stede. Det nænsomme, det bløde og det ”smilende” vil være at høre i alle vores jazzificerede improvisationer af salmerne.

Hvis dette vækker din/jeres interesse for at få besøg af os, så kontakt os gerne. Vi vil gerne komme og holde en Salmejazzaften sammen med jer. En aften kan også kombineres med et par fællessalmer hvis dette ønskes. I forbindelse med juletiden, har vi et specielt jule-salmejazz-repertoire som vi spiller efter samme principper som vores ordinære salmejazzrepertoire.

En koncert har en varighed af ca 60 min, og den koster 3750,- incl kørsel.

Læs mere om os her:

nielsvilladsen.dk

kentlykke.dk

Booking her